Valve automate

VALVE – FLECK

Fleck este una dintre cele trei marci de valve de control Pentair fabricate in regiunea EMEA.
Fleck acopera o gama larga de aplicatii (fie pentru dedurizare sau filtrare): rezidential, comerciale sau industriale si apa calda sau rece.

In ultimele decenii, Fleck a demonstrat un record dovedit al performantei si al fiabilitatii an dupa an. Motorul pentru inovatie a permis Fleck sa devina un brand de fruntas cu o recunoastere globala.Cu aproximativ 2,5 milioane de valve produse in Europa din 1975, Pentair continua sa fabrice produse inovatoare si de incredere.

Aceasta responsabilitate provine din mostenirea Fleck care dateaza de 60 de ani si, de asemenea, in generalul prin concentrarea Pentair pentru imbunatatire continua.

PREZENTARE TIMER

SXT

 • Ecran LCD mare, albastru, cu 3 butoane
 • Capacitati avansate de programare
 • Programare stocata in memorie
 • Posibilitatea unei regenerari manuale, intarziate sau immediate

XTR

 • Ecran LCD premium cu ecran tactil color, cu descrieri complete de text si icoane familiare
 • Ecran de pornire care arata fiecare etapa de regenerare
 • Functii de programare avansate si ecran setari master
 • Ecran de asistenta si alarma pentru intretinere

NXT

 • Afisaj LCD electronic avansat multilingv, retroiluminat, de 2×16 caractere
 • Capacitati de comunicare la bord
 • Cablaj de conectare
 • Adaptabilitate la orice model de valva industriala
 • Sistem multiplex posibil: 2 pana la 4 valve (paralel, alternativ …)
Valve-fleck.jpg
Fleck-5800.jpg

FLECK 5800

5800 reprezinta un mare pas inainte in gama de produse Fleck: platforma valvei este realizata dintr-o supapa hidraulica si controlere diferite, permitand diverse optiuni, eliminand necesitatea stocarii unei varietati de valve de control pentru aplicatii de filtrare sau de dedurizare. 5800 dispune de un debit imbunatatit, de intretinere usoara (setul de o-ringuri dintr-o bucata si cartus distantiator pentru o inlocuire rapida si usoara) si o configurare rapida.

Debit service 4.7 m³/h
Debit spalare inversa   3.8 m³/h
Presiune operare 1.4 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   1°C pana la 43°C
Material valva Noryl
Intrare/iesire 3/4’’ sau 1”
Optiune apa calda Nu
Optiuni XTR: alarma lipsa sare

FLECK 5810

Dezvoltata pe aceeasi platforma ca si 5800, valva 5810 (1” corp) ofera flexibilitate cu un aspect familiar, reducand in acelasi timp costurile de transport si cunostintele despre produs. Valva 5810 foloseste acelasi electronica de la 5800. Controloarele XTR SXT sau touchscreen pot fi schimbate fara niciun instrument special datorita acelorasi conectori plug-and-play. Intrucat supapa 5810 permite mai multe optiuni, nu este necesara stocarea unei varietati de supape de control pentru aplicatii de filtrare sau de dedurizare. Fiecare valva 5810 este proiectata pentru a se adapta cu usurinta la o mare varietate de configuratii ale sistemului de apa.

Debit service 8.2 m³/h
Debit spalare inversa   6.3 m³/h
Presiune operare 1.4 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   1°C pana la 43°C
Material valva Noryl
Intrare/iesire 1’’ sau 1.25”
Optiune apa calda Nu
Optiuni XTR: alarma lipsa sare
Fleck-5810.jpg
Fleck-5812.jpg

FLECK 5812

Dezvoltata pe aceeasi platforma ca si 5800, valva 5812 (1 ”1/4 corp) ofera flexibilitate cu un aspect familiar, reducand in acelasi timp costurile de transport si cunostintele despre produs. Valva 5812 foloseste acelasi electronica de la 5800. Controloarele XTR SXT sau touchscreen pot fi schimbate fara niciun instrument special datorita acelorasi conectori plug-and-play. Intrucat supapa 5812 permite mai multe optiuni, nu este necesara stocarea unei varietati de supape de control pentru aplicatii de filtrare sau de dedurizare. Fiecare valva 5812 este proiectata pentru a se adapta cu usurinta la o mare varietate de configuratii ale sistemului de apa.

Debit service 10.3 m³/h
Debit spalare inversa   7.8 m³/h
Presiune operare 1.4 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   1°C pana la 43°C
Material valva Fiber – reinforced polymer
Intrare/iesire 1.25”
Optiune apa calda Nu
Optiuni XTR: alarma lipsa sare

FLECK 9000 – TWIN

9000 este o valva de alama fara plumb, cu control complet reglabil in 5 cicluri, pentru un tratament eficient si fiabil al apei si capacitatii de spalare, care poate fi folosita pe tancuri de dedurizare de pana la 16 ”. Se regenereaza imediat cand este nevoie pentru dedurizata continua, pastrand sistemul curat pentru o eficienta optima de operare si intretinere minima. Se regenereaza cu apa dedurizata. Utilizati 100% din capacitatea unui tanc inainte de a trece la cel de-al doilea tanc.

Debit service 4 m³/h
Debit spalare inversa   1.9 m³/h
Presiune operare 1.4 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   1°C pana la 43°C
Material valva Alama
Intrare/iesire 1’’
Optiune apa calda Da
Fleck-9000.jpg
Fleck-9500.jpg

FLECK 9500 – TWIN

9500 este o valva de alama fara plumb, cu control complet reglabil in 5 cicluri, pentru un tratament eficient si fiabil al apei si capacitatii de spalare, care poate fi folosita pe tancuri de dedurizare de pana la 24 ”. Se regenereaza imediat cand este nevoie pentru dedurizata continua, pastrand sistemul curat pentru o eficienta optima de operare si intretinere minima. Se regenereaza cu apa dedurizata. Utilizati 100% din capacitatea unui tanc inainte de a trece la cel de-al doilea tanc.

Debit service 8.4 m³/h
Debit spalare inversa   3.3 m³/h
Presiune operare 1.4 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   1°C pana la 43°C
Material valva Alama
Intrare/iesire 1.5”
Optiune apa calda Doar varianta cu timer mecanic

FLECK 2910

2910 este o valva de alama fara plumb pentru o rezistenta superioara, cu o tehnologie imbunatatita cu 2 pistoane pentru debite independente de serviciu si regenerare. Ideal pentru aplicatii industriale si sisteme multi-valva. Proiectat pentru sisteme unice sau cu mai multe tancuri, alternante sau interblocare. Alegere multipla de regenerare: mecanica sau electronica. 

Debit service 24 m³/h
Debit spalare inversa   7.9 m³/h
Presiune operare 1.4 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   1°C pana la 43°C
Material valva Alama
Intrare/iesire 2’’
Optiune apa calda Da
Fleck-2910.jpg
Fleck-3150.jpg

FLECK 3150

3150 este o valva de alama fara plumb, cu reglare completa, reglabila in trei sau cinci cicluri, pentru un sistem de tratare a apei eficient si fiabil. Ideal pentru aplicatii de filtrare si dedurizare comercial / industrial. Concept de piston, o-ringuri si distantierul echilibrate hidraulic. Suport versatil de instalare, pe tanc sau in lateral. Alegere multipla de regenerare: manuala, mecanica sau electronica.

Debit service 22 m³/h
Debit spalare inversa   24 m³/h
Presiune operare 1.4 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   1°C pana la 43°C
Material valva Alama
Intrare/iesire 2”
Optiune apa calda Da

FLECK 3900

3900 este o valva de alama fara plumb, cu control reglabil complet in 3 sau 5 cicluri pentru un tratament eficient si fiabil al apei. Capacitatile sale de spalare spate pot gazdui tancuri de pana la 63 ”pentru dedurizare si de pana la 42” in diametru pentru filtrare. Mai mult, supapa 3900 dispune de un capac de protectie, pentru rezistenta la apa, coroziune si lumina UV. Concept de piston, o-ringuri si distantierul echilibrate hidraulic. Suport versatil de instalare, pe tanc sau in lateral. Alegere multipla de regenerare: manuala, mecanica sau electronica.

Debit service 57 m³/h
Debit spalare inversa   24 m³/h
Presiune operare 1.4 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   1°C pana la 43°C
Material valva Alama
Intrare/iesire 3″
Optiune apa calda Da
Fleck-3900.jpg

VALVE CLACK

Infiintata in urma cu peste 65 de ani, aceasta afacere de familie a devenit un lider mondial in fabricarea si distributia de produse si componente pentru tratarea apei pentru aplicatii rezidentiale si comerciale / industriale.

In gama standard de valve Clack, facem supapele distincte pentru piata rezidentiala / interna (conexiunea 1 ”- seria WS1), comerciala / interna (conexiune 1.25” – WS1.25 si 1.5 ”- WS1.5) si pentru piata industriala (conexiuni de la 2 ”, cum ar fi seria WS2 si WS3).

Valvele rezidentiale din seria WS1 sunt fabricate din materiale plastice compozite si sunt concepute pentru a asigura debite mari (pana la 6,1 m³ / ora) pe o gama larga de aplicatii.

Acest lucru ofera profesionistilor din domeniul tratarii apei o mare flexibilitate in proiectarea sistemului si reduce considerabil cerintele de inventar. Linia comerciala / industriala a valvelor de control include multe dintre caracteristicile dovedite in linia rezidentiala. Valvele pot asigura debite de la 7,7 m³ / ora (WS1.25) pana la 56,8 m³ / ora (WS3).

PREZENTARE TIMER

TC (TIME CONTROL ELECTRIC)

• Afisaj LCD mai informativ cu 4 digiti, cu indicatori de stare
• Spalare inversa si dedurizare pana la tancuri cu diametrul de 21″
• Afisarea pe panoul frontal informatii precum: timpul zilei, zile pana la urmatoarea regenerare
• Zilele intre regenerari: 1-99 standard; 7 zile optional
• Functia de spalare dubla ofera o regenerare optima, capacitate de curatare si eficienta
• 10 cicluri de regenerare selectate pre-programate
• Back-up cu o durata de 8 ore datorita bateriei de litiu Coin Cell

EI (EASY INTERNATIONAL CONTROLLER)

• Afisarea pe panoul frontal informatii precum: timpul zilei, zilele pana la urmatoarea regenerare, volumul ramas, debitul curent si volumul total utilizat
• Patru metode de initiere a regenerarii: contorul imediat, contor intarziat, la ora stabilita sau diferentialul de presiune
• Functia optionala de spalare dubla, ofera o regenerare optima, capacitate de curatare si eficienta
• Timpurile de reglare complet reglabile cu control cu 6 cicluri ofera spalare controlata, downflow, clatire / clatire lenta, a doua spalare, clatire rapida, reumplere si service.
• Back-up cu o durata de 8 ore datorita bateriei de litiu Coin Cell
• Spalare inversa si dedurizare pana la tancuri cu diametrul de 21″
• Regenerare contracurent.

Clack-valves-2.png

CI (CONTROL INTERNATIONAL)

• Aceleasi caracteristici ca cronometrul EI, plus:
• Secventa ciclica de regenerare complet programabila (maxim 9)
• Timpurile ciclului de regenerare programabile
• Functie de anulare a zilelor: 1-28 zile disponibile
• Regenerarea fluxului in curent / contracurent
• Optiune valva de amestec disponibila
• Alarma pentru nivel scazut de sare
• 2 contacte relee programabile

PALLAS CK

• Ecran matricial retroiluminat color
• Alegerea diferitelor limbi – engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, poloneza, turca. Rusa este optionala
• Functia de economisire a energiei
• Ecrane diferite, cu zile ramase si capacitate de schimb pana la urmatoarea regenerare, timp si debit instant.
• Poate afisa nume si numar de telefon pe ecran pentru service.
• Afisajul isi schimba culoarea pentru a oferi o indicatie rapida a starii in care se afla valva.
• Amestecare proportionala pentru o reducere semnificativa a consumului de sare
• Indicatie pentru baterie scazuta
• 2 contacte relee programabile
• Iesire dubla pentru NHWB si / sau MAV
• Regenerarea fluxului in curent / contracurent
• Functie de spalare dubla pentru o eficienta optima
• Recipient cu sare umeda sau uscata
• Calcul inteligent al rezervelor
• Memorie de informatii si diagnostic cu istoric de utilizare pentru 63 de zile
• Semnal de alarma pentru a preveni deteriorarea mecanica in timpul functionarii
• Alarma pentru nivel scazut de sare

Valve-Clack.jpg
Clack-WS-1.jpg

CLACK WS1 si WS1 twin

Valva automata WS1 de la Clack este un cap de control de ultima generatie proiectat pentru aplicatii rezidentiale si comerciale care necesita debite de pana la 6,1 m³ / ora. Are o capacitate de spalare inversa capabila sa sustina tancuri de pana la 22 ”diametru.

Valva actioneaza ca un centru primar care directioneaza si regleaza toate ciclurile de dedurizare sau filtrare a apei. Poate fi setat pentru a efectua regenerarea in flux sau pur si simplu spalare inversa si clatire.
Valva vine in diferite versiuni ale programatorului si este controlata de un microprocesor cu panou frontal si ecran cu afisaj. WS1 are 9 dimensiuni diferite de injector pentru a alege pentru diferite tipuri de filtrare.

Valva twin asigura apa dedurizata permanent, este compacta si se regenereaza cu apa dedurizata. Utilizati 100% din capacitatea unui tanc inainte de a trece la cel de-al doilea tanc.

Debit service 6.1 m³/h
Debit spalare inversa   6.1 m³/h
Presiune operare 1.5 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   4°C pana la 43°C
Intrare/iesire 1″

CLACK WS1.25

Linia comerciala / industriala de valve de control a fost, de asemenea, dezvoltata conform cerintelor de la clienti si incorporeaza multe dintre caracteristicile dovedite in linia rezidentiala a valvelor. Valva WS1.25 asigura debite de pana la 7,7 m³ / ora.

Toate valvele Clack includ tehnologia brevetata „stiva” si sunt dotate cu software de programare si electronica de ultima generatie.

Debit service 7.7 m³/h
Debit spalare inversa   7.7 m³/h
Presiune operare 1.5 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   4°C pana la 43°C
Intrare/iesire 1.25”
Clack-1.25.jpg
Clack-WS1.5.jpg

CLACK WS1.5

Linia comerciala / industriala de valve de control a fost, de asemenea, dezvoltata conform cerintelor de la clienti si incorporeaza multe dintre caracteristicile dovedite in linia rezidentiala a valvelor. Valva WS1.5 asigura debite de pana la 15,9 m³ / ora.

Toate valvele Clack includ tehnologia brevetata „stiva” si sunt dotate cu software de programare si electronica de ultima generatie.

Debit service 15.9 m³/h
Debit spalare inversa   11.8 m³/h
Presiune operare 1.5 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   4°C pana la 43°C
Intrare/iesire 1.5″

CLACK WS2

Linia comerciala / industriala de valve de control a fost, de asemenea, dezvoltata conform cerintelor de la client si incorporeaza multe dintre caracteristicile dovedite in linia rezidentiala a valvelor. Valva noastra WS2 ofera debit de pana la 26,1 m³ / ora. Toate valvele W2S sunt disponibile cu conexiune filetata sau QuickConnect. QC permite valvelor sa fie utilizate cu flanse, solutii laterale.

Debit service 26.1 m³/h
Debit spalare inversa   18 m³/h
Presiune operare 1.5 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   4°C pana la 43°C
Intrare/iesire 2”
Clack-WS2.jpg
Clack-WS3.jpeg

CLACK WS2H si WS3

Linia comerciala / industriala de valve de control a fost, de asemenea, dezvoltata conform cerintelor de la clienti si incorporeaza multe dintre caracteristicile dovedite in linia rezidentiala a valvelor. Valva WS2H asigura debite de pana la 28,4 m³ / ora, iar WS3 asigura debite de pana la 56,8 m³ / ora Toate valvele Clack includ tehnologia brevetata „stiva” si sunt dotate cu software de programare si electronica de ultima generatie.

WS2H  
Debit service 28.4 m³/h
Debit spalare inversa   28.4 m³/h
Presiune operare 1.5 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   4°C pana la 43°C
Intrare/iesire 2″
WS3  
Debit service 56.8 m³/h
Presiune operare 50 m³/h  
Presiune operare 1.5 pana la 8.5 bar
Temperatura apa   4°C pana la 43°C
Intrare/iesire 3″

Vrei sa afli mai multe detalii sau ai nevoie de o oferta personalizata, ia legatura cu unul din specialistii nostri.