Politica de confidentialitate

1. Generalități

Site-ul www.hidroinstal.ro este integral proprietatea a entitatii Hidroinstal denumit în continuare proprietar. Utilizarea sub orice formă a acestui site presupune acceptarea acestor termeni, a politicii de confidentialitate si a politicii de cookie.

2. Informații

Toate informațiile afișate pe acest site sunt furnizate cu scopul de informare generală. Proprietarul nu poate fi considerat răaspunzător pentru daune rezultate din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza acest site.

3. Proprietate intelectuală

Toate drepturile asupra acestui site revin proprietarului, exceptând cazurile în care este menționat altceva. Utilizatorii acestui site au dreptul să vizualizeze, și să stocheze pentru uz personal informațiile prezentate pe acest site. Este interzisă folosirea în alte scopuri (ex: copierea și redistribuirea cu sau fără modificări) decât cele menționate mai sus a oricăror informații prezentate pe acest site, fără acordul scris al proprietarului. Constituie excepție de la această regulă distribuirea pe rețele de socializare acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Proprietarul nu poate fi considerat răspunzător pentru inacuratețea informațiilor puse la dispoziție de furnizorii produselor comercializate de către proprietar.

4. Legături între pagini

Acest site poate conține legături (link-uri) către alte site-uri. Acestea pot avea politici diferite de cele ale acestui site. Proprietarul acestui site nu poate fi considerat răspunzător pentru utilizarea și conținutul respectivelor site-uri. Este obligația utilizatorilor să consulte politica și termenii acestor site-uri.

5. Modificări la această pagină

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni de utilizare pentru a fi în permanență în concordanță cu politica firmei noastre.
Ultima actualizare a fost făcută în data de 18.06.2020

Despre noi

Se poate concluziona ca la noi nu exista o preocupare pentru calitatea apei, o cultura a apei.

Contact

Adresa: Jud. Arges, Sat Oestii Ungureni, Comuna Corbeni, nr 102

Telefon: 0374 021 457

Email: office@hidroinstal.ro

 

© 2020 hidroinstal.ro All Rights Reserved