Service stații tratare

Service

Hidro Instal Water ofera clientilor sai un service de inalta calitate. Pentru majoritatea echipamentelor comercializate de noi avem permanent piese principale pe care le tinem in depozit, astfel, in cazul unor defectari, termenul de remediere, stoparea procesului industrial si starea de avariere por fi minimalizate. Colegii nostri profesionisti care detin o experienta de service de peste 10 ani, vor remedia avarierile mai mici sau mai grave.

In urma unei analize la fata locului, bazandu-ne pe experienta profesionala, ne ocupam si de oferirea de service pentru echipamente de la alti producatori.

Eventualele reparatii, comandarea de piese de de schimb de la partenerii nostri, vor fi efectuate in cel mai scurt timp posibil.

Ca un serviciu standard, in zilele lucratoare, in intervalul dintre orele 6-18, putem asigura servicii de service, care stau la dispozitie nu numai pentru remedierea defectiunilor cu deplasare la fata locului, ci avem si ingineri si profesionisti care prin telefon, va stau constant la dispozitie si va pot oferi ajutor pentru eliminarea situatiilor de avariere.

Echipamentele utilizate in tratarea apei, manualele de utilizare ale acestora precum regulamentul de operare si intretinere a acestora, ori sarcinile anterioare de intretinere efectuate conform regulamentului vor fi efectuate conform unui plan stabilit anterior. Serviciile de intretinere asigurate de Hidro Instal Water sunt conditia de baza a unei functionari de lunga durata si sigure. Serviciile de intretinere se vor completa prin serviciile de service asigurate de Hidro Instal Water.

 Consiliere profesionala

Profesionistii Hidro Instal Water, bazandu-se pe experienta acumulata de-a lungul timpului in ceea ce priveste materialele si tehnologia, pot oferi consiliere profesionala atat in alegerea tehnologiei adecvate cat si dimensionare. In cazul unei calitati speciale ale apei vom efectua analize preliminarii, pe a caror rezultate ne vom baza si vom recomanda solutii adecvate.

Pentru realizarea proiectului de achizitie in industria apei, chestiunile ce apar pe parcursul activitatii de operare si intretinere, sau in cazul unor probleme, va stam al dispozitie. In caz de nevoie, alaturi de deplasarea la fata locului, putem concepe propuneri de modificare concrete sau putem efectua inspectii detaliate, in urma carora vom intocmi o documentatie de specialitate, in care vom mentiona detaliile instalatiei date, posibilitatile de dezvoltare si solutionarea problemelor. Pe durata activitatii de consiliere profesionala vom acorda deosebita atentie cheltuielilor de operare a sistemelor, minimalizarea rationala a acestora si chestiunile de protectie a mediului.

Vrei sa afli mai multe detalii sau ai nevoie de o oferta personalizata, ia legatura cu unul din specialistii nostri.