Membrane osmoza

Membranele Toray sunt elemente functionale ale sistemelor de osmoza inversa cu o calitate excelenta si performante ridicate.
Produsele Toray sunt elemente pentru osmoza inversa cu grad de rejectie si flux ridicate care indeplinesc cerintele la nivel inalt ale clientilor nostri in multe aplicatii, inclusiv:

 • Productie de apa ultrarapura pentru semiconductor si alte industrii
 • Desalinizarea apei de mare
 • Epurare a apelor uzate

Demineralizare Apa

Produsele cu membrana Toray sunt fabricate in trei locatii care permit o distributie globala convenabila. Uzinele de fabricatie ale Toray in Ehime Japonia, TBMC in China si TMUS in SUA sunt certificate atat pentru ISO9001 cat si pentru ISO14001. De asemenea, instalatia TMUS a obtinut certificatul National Sanitation Foundation (NSF) pentru produsele lor salubre de presiune joasa.

Toray produce elemente RO folosind echipamente de rulare automate de a doua generatie dezvoltate de Toray Industries. Infasurarea automata a elementelor infasurate in spirala ofera un produs cu o suprafata mai durabila si mai mare a membranei fata de elementele traditionale rulate manual. Elementele RO fabricate sunt compatibile dimensional cu toti producatorii majori de membrana, oferind posibilitati de modernizare si retrofitare usoare. Calitatea (rejectie ridicata, caracteristicile de curgere ridicata) ale produselor Toray le face potrivite ideal pentru utilizarea in aplicatii precum apa potabila municipala, desalinizarea apei de mare si productia de apa ultra-pura pentru industriile de semiconductor si energie.
Caracteristici si calitatea membranelor de osmoza inversa Toray

 • Membrana cu rejectie si cu flux ridicat – atat membranele cu rejectie ridicata, cat si cele cu flux ridicat sunt dezvoltate cu experienta vasta a Toray in chimia polimerilor.
 • Alegerea materialului pentru membrana – doua tipuri de materiale pentru membrana sunt disponibile: compozit cu pelicula subtire (seria TM si SU) si acetat de celuloza (seria SC). Ambele tipuri de membrana sunt fabricate de Toray pentru utilizare intr-o gama larga de aplicatii de tratare a apei.
 • Folosit in multe aplicatii – cu o gama atat de larga de produse, cum ar fi rejectia de sare mare sau elemente de presiune ultra-joasa, elementul optim poate fi selectat pentru orice aplicatie, de la apa de proces ultrapura pana la desalinizarea apei de mare.
 • Experienta – Toray a fost primul producator de elemente cu membrana cu osmoza inversa din Japonia si are 25 de ani de experienta in aplicarea a numeroase procese de pe glob.
 • Serviciu si asistenta completa – Toray a infiintat un sistem complet de servicii pentru a ajuta clientii pe baza experientei vaste si a datelor tehnice acumulate de-a lungul mai multor ani si a unei varietati de aplicatii. Daca apare vreo problema, asistenta tehnica adecvata este disponibila la nivel mondial.

Membrane Toray 4 „pentru apa de foraj
Membranele Toray RO sunt elemente de membrana bine proiectate, cu performanta si calitate de neegalat.
Membranele Toray 4 ”prezentate mai jos sunt concepute pentru a fi utilizate din surse de apa cu o salinitate mai mica. Pot fi folosite in numeroase sisteme cu membrana pentru filtrarea apei industriale, comerciale, municipale sau de procesare.
Aceste tehnologii integrate cu membrana ajuta clientii nostri in imbunatatirea eficacitatii si a performantei sistemului. Toray ofera o productie avansata, care mentine performanta continua a membranei RO si o calitate de prima calitate. Aceste membrane sunt proiectate pentru a avea un design compact si un proces usor de instalare. Elementele de membrana Toray RO sunt realizate pentru o adaptabilitate suprema, pentru a lucra in aplicatii care includ: ape salubre cu salinitate scazuta, apa de foraj cu salinitate ridicata, apa de mare si apa de mare cu salinitate ridicata.
Elementele membranei Toray au performante de talie mondiala in eliminarea borului din apa de alimentare si integreaza un consum redus de energie cu o capacitate ridicata de tratare. Aceste membrane sunt atat de eficiente pentru indepartarea borului si a altor contaminanti nedorite din cauza porilor extrem de mici, combinate cu capacitatea de tratare a apei de calitate. Toray incorporeaza cea mai recenta nano-tehnologie pentru a realiza imbunatatirea procesului de purificare a apei in aceste membrane. Elementele RO sunt proiectate sa fie in concordanta dimensionala cu orice uzina de fabricare a membranelor pentru comoditate in eforturile de optimizare. Elementele membranei in spirala sunt de lunga durata si contin o suprafata mai mare in comparatie cu elementele conventionale cu membrana rulata manual.
Caracteristici si calitatea membranelor de osmoza inversa Toray

 • Filtrare stabila si sustinuta: configuratia membranei Toray RO asigura o curatare simpla si eficienta. Proiectarea sa permite o filtrare foarte constanta si impiedica aparitia namolului pe suprafata
 • Stabilitate chimica – Toray isi produce membranele pentru a avea o protectie mai mare impotriva murdaririi in comparatie cu membranele cu fibre goale. Aceasta caracteristica creeaza conditii mai mici de curatare chimica.
 • Utilizat in diferite aplicatii – Datorita numeroaselor avantaje ale sale, membranele Toray RO sunt elemente extrem de adaptabile, care pot fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii, cum ar fi de la apa salabra cu salinitate scazuta pana la desalinizarea apei de mare.
 • Durabilitate deosebita– Fluxul permeabil mai ridicat si materialele avansate ale membranei permit acestor produse sa obtina o rezistenta fizica si o durabilitate mai mare pentru performante de durata mai lunga.
 • Service complet si asistenta – Hidro Instal Water ofera asistenta pentru a va ajuta sa diagnosticati depanarea sau inlocuirea membranelor. Toray le-a oferit clientilor sai o echipa de asistenta diligenta, care este sustinuta cu date tehnice substantiale si cu zeci de ani de experienta in diverse aplicatii. Echipa Toray este bine echipata pentru a gestiona orice problema de membrana din intreaga lume.

Membrane Toray 8 ” pentru apa de foraj
Membranele Toray RO sunt concepute pentru a oferi solutii pentru un viitor durabil. Aceste membrane prezinta un flux de permeabilitate ridicat si o rezistenta crescuta a fibrelor pentru a asigura stabilitatea chimica. Modulele sunt umplute cu membrane UF / MF cu fibre goale care filtreaza poluantii, permitand in acelasi timp sa treaca apa curata si permeata.
Membranele Toray sunt fabricate cu tehnologie de separare a membranelor si nanotehnologie de ultima generatie pentru a proiecta module MBR mai eficiente.

 • Epurare a apelor uzate
 • Desalinizarea apei de mare
 • Apa purificata pentru diverse industrii

Membranele de osmoza inversa Toray sunt furnizate in intreaga lume de la fabricile de productie la scara larga.
Toray dezvolta membrane de osmoza inversa folosind cea mai recenta tehnologie, material de rulare complet automatizat introdus de Toray Industries. Curbarea autoreglabila a elementelor infasurate in spirala ofera o rezistenta fizica si o suprafata mai mare in comparatie cu elementele obisnuite rulate manual. Membranele de osmoza inversa dezvoltate sunt capabile sa echipeze osmozele oricarui producator, si ofera imbunatatiri si posibilitati de ajustare. Caracteristicile oferite de membranele Toray RO, cum ar fi fluxul ridicat si rejectia ridicata, fac ca aceste produse sa fie perfect adecvate pentru aplicatii specifice, care includ desalinizarea apei de mare, apa municipala si productia de apa potabila si proaspata.
Tipuri

 • „Cross-linked fully aromatic polyamide composite membrane”
 • „Cross-linked polypiperazine polyamide composite membrane”
 • „Cellulose acetate membrane”

Produse

 • Seria TM700 cu rejectie ridicata, pentru aplicatii cu apa cu salinitate ridicata
 • Serii TMH si TMG de inalta presiune pentru aplicatii cu apa cu salinitate redusa
 • Seria TML10D cu rejectie ridicata pentru aplicatii cu apa cu tendinta mare de murdarire
 • Pentru aplicatii canice si comerciale, elemente cu conexiune de la 2″ pana la 4″

Membranele Toray RO prezinta urmatoarele avantaje in comparatie cu metoda conventionala de evaporare a desalinizarii apei de mare:

 • Costuri mai scazute ale instalatiilor – Optimizarea continua a membranelor SWRO Torays a permis producerea de apa mai curata la costuri reduse
 • Rata ridicata de recuperare (consum redus de apa de mare) – SWO Toray asigura o rata ridicata de recuperare, ceea ce duce la reducerea consumului de apa de mare si cresterea economiei de energie si operationale
 • Folosit in mai multe aplicatii – Elementele de membrana Toray RO pot fi utilizate in multe aplicatii care variaza de la procese de apa dulce pana la desalinizarea apei de mare
 • Experienta – Toray a fabricat membrane de osmoza inversa de prim rang pentru fabricile din intreaga lume in ultimii 25 de ani

Produsele CSM, produse de Toray Advanced Materials Korea, sunt membrane pentru osmoza inversa, nanofiltrare si ultrafiltrare, precum si cartus si micro-filtre care servesc pe pietele municipale, industriale si rezidentiale. Scopul CSM este de a obtine satisfactia completa a clientilor in industria de filtrare si separare.

Sustinut de o retea globala de filiale si filiale din SUA, China, Japonia si India, impreuna cu numeroase dealeri autorizati din intreaga lume, ne-am angajat sa asiguram clientilor nostri o calitate mai buna, un suport tehnic fiabil, preturi competitive si timp de livrare receptiv.

Membrane Toray

Demineralizare Apa
Demineralizare Apa
DescriereSerieModelDiametruPermeatRejectieGrosime
(„)(m3/d)(gpd)(%)(mil)
Rejectie ridicata BWRO, toleranta chimica sporitaTM700DTM710D49.8260099.831
TM720D-400841.61100099.834
TM720D-440845.81210099.828
Presiune ultra joasa BWRO, toleranta chimica sporitaTMG(D)TMG10D4102,65099.734
TMG20D-400845.812,10099.734
TMG20D-440850.313,30099.728
Presiune ultra joasa BWROTMHTMH10A49.1240099.331
TMH20A-400C841.61100099.334
TMH20A-440C845.71210099.328
Elemente sanitizabile BWROTSSU-710T46.5170099.431
SU-720TS826690099.431
SUL-G10TS45130099.531
SUL-G20TS830790099.528
SUL-G20FTS836950099.528
Membrane standard SWRO – apa de mareTM800MTM820M-400826.5700099.834
TM820M-440829.2770099.828
Econimie de energie SWRO – apa de mareTM800VTM810V47.2190099.828
TM820V-400834.1900099.834
TM820V-440837.5990099.828
Super econimie de energie SWRO – apa de mareTSW-LETSW-400LE823.0*6,100*99.60*34
TSW-440LE825.3*6,700*99.60*28
Cel mai ridicat grad de rejectie SWROTM800KTM820K-400821.9580099.8634
TM820K-440824.2640099.8628
Membrane de presiiune ultra joasa si rezistente la colmatareTLFTLF-400DG843.51150099.534
Membrane rezistente la colmatare si toleranta chimica sporitaTMLDTML10D47.2190099.834
TML20D-400839.71050099.834

Membrane CSM

Demineralizare Apa
Demineralizare Apa
ModelDescriereDiametruRejectieSuprafata filtrareDebit permeat
(inch)(%)(ft2)(m2)(gpd)(m3/zi)
CSM RE2521-BEStandard BWRO2.599.7121.13001.1
CSM RE2521-BNStandard BWRO2.599.7100.92500.9
CSM RE2540-BEStandard BWRO2.599.7272.58003.0
CSM RE2540-BNStandard BWRO2.599.7242.26002.3
CSM RE2540-CEStandard BWRO2.599.5272.56002.3
CSM RE4021-BEStandard BWRO499.7353.310504.0
CSM RE4040-BEStandard BWRO499.7857.924009.1
CSM RE4040-BNStandard BWRO499.7757.020007.6
CSM RE8040-BEStandard BWRO899.740037.21050039.7
CSM RE8040-BE34Standard BWRO899.740037.21050039.7
CSM RE8040-BE440Standard BWRO899.744040.91150043.5
CSM RE8040-BNStandard BWRO899.736533.9950036.0
CSM RE8040-BRStandard BWRO899.7538035.3600022.7
CSM RE8040-BR400Standard BWRO899.7540037.2660025.0
CSM REI6040-BEStandard BWRO1699.71600148.641000155.2
CSM RE2521-FEFouling Resistant2.599.7121.13001.1
CSM RE2540-FDFouling Resistant2.599.7252.37402.8
CSM RE2540-FEFouling Resistant2.599.7272.58003.0
CSM RE4040-FDFouling Resistant499.7757.018006.8
CSM RE4040-FEFouling Resistant499.7857.924009.1
CSM RE4040-FLRFouling Resistant499.6857.919007.2
CSM RE8040-FDFouling Resistant899.738035.31000037.9
CSM RE8040-FEFouling Resistant899.740037.21050039.7
CSM RE8040-FE34Fouling Resistant899.740037.21050039.7
CSM RE8040-FE440Fouling Resistant899.744040.91150043.5
CSM RE8040-FLFouling Resistant89940037.21100041.6
CSM RE8040-FL440Fouling Resistant89944040.91210045.8
CSM RE8040-FLRFouling Resistant899.640037.2900034.1
CSM RE8040-FLR440Fouling Resistant899.644040.9990037.5
CSM RE8040-FNFouling Resistant899.736533.9950036.0
CSM RE8040-FEN440Fouling Resistant899.744040.91150043.5
CSM RE8040-FEN34Fouling Resistant899.740037.21050039.7
CSM RE8040-FENFouling Resistant899.740037.21050039.7
CSM RE16040-FEFouling Resistant1699.71600148.641000155.2
CSM RE16040-FLRFouling Resistant1699.61600148.636000136.3
CSM RE2521-BLFLow Pressure2.599.2121.13501.3
CSM RE2521-BLNLow Pressure2.599.2121.13001.1
CSM RE2521-BLRLow Pressure2.599.6121.13001.1
CSM RE2540-BLFLow Pressure2.599.2272.58003.0
CSM RE2540-BLNLow Pressure2.599.2272.58003.0
CSM RE2540-BLRLow Pressure2.599.6272.56002.3
CSM RE4021-BLFLow Pressure499.2353.310504.0
CSM RE4021-BLNLow Pressure499.2353.310504.0
CSM RE4021-BLRLow Pressure499.6353.37803.0
CSM RE4040-BLFLow Pressure499.2857.925009.5
CSM RE4040-BLNLow Pressure499.2857.926009.8
CSM RE4040-BLRLow Pressure499.6857.919007.2
CSM RE8040-BLFLow Pressure899.240037.21150043.5
CSM RE8040-BLF440Low Pressure899.244040.91265047.9
CSM RE8040-BLNLow Pressure899.240037.21200045.4
CSM RE8040-BLN440Low Pressure899.244040.91300049.2
CSM RE8040-BLRLow Pressure899.640037.2900034.1
CSM RE8040-BLR440Low Pressure899.644040.9990037.5
CSM RE16040-BLFLow Pressure1699.21600148.646000174.1
CSM RE16040-BLRLow Pressure1699.61600148.636000136.3
CSM NE1812-70Gama rezidentiala40-60700.3
CSM RE1810-30Gama rezidentiala98300.1
CSM RE1810-50Gama rezidentiala98500.2
CSM RE1812-35Gama rezidentiala98350.1
CSM RE1812-50Gama rezidentiala98500.2
CSM RE1812-60Gama rezidentiala98600.2
CSM RE1812-80Gama rezidentiala98800.3
CSM RE1812-CE50Gama rezidentiala98500.2
CSM RE1812-CE60Gama rezidentiala98600.2
CSM RE2010-LPGama rezidentiala93300.1
CSM RE2011-LPGama rezidentiala93500.2
CSM RE2012-100Gama rezidentiala981000.4
CSM RE2012-LPGama rezidentiala93500.2
CSM RE2012-LPFGama rezidentiala93600.2
CSM RE2812-300Gama rezidentiala983001.1
CSM RE3512-TKGama rezidentiala936502.5
CSM NE2540-70Nanofiltrare2.540-70272.54501.7
CSM NE2540-90Nanofiltrare2.585-95272.55001.9
CSM NE4040-70Nanofiltrare440-70857.915005.7
CSM NE4040-90Nanofiltrare485-95857.916006.1
CSM NE8040-70Nanofiltrare840-7040037.2700026.5
CSM NE8040-90Nanofiltrare885-9540037.2750028.4
CSM RE4040-CERezistente la clor499.5857.919007.2
CSM RE8040-CERezistente la clor899.540037.2850032.2
CSM RE2521-SHNApa de mare2.599.75121.12250.9
CSM RE2540-SHFApa de mare2.599.7242.26002.3
CSM RE2540-SHNApa de mare2.599.75242.25001.9
CSM RE4040-SHAApa de mare499.75746.914005.3
CSM RE4040-SHFApa de mare499.7757.019007.2
CSM RE4040-SHNApa de mare499.75746.912004.5
CSM RE8040-SHAApa de mare899.7537034.4675025.6
CSM RE8040-SHA400Apa de mare899.7540037.2750028.4
CSM RE8040-SHA440Apa de mare899.7544040.9825031.2
CSM RE8040-SHFApa de mare899.737034.4900034.1
CSM RE8040-SHF400Apa de mare899.740037.2970036.7
CSM RE8040-SHF440Apa de mare899.744040.9990037.5
CSM RE8040-SHNApa de mare899.7537034.4600022.7
CSM RE8040-SHN400Apa de mare899.7540037.2650024.6
CSM RE8040-SHN440Apa de mare899.7544040.9714027.0
CSM RE16040-SHFApa de mare1699.71600148.636000136.3
CSM RE16040-SHNApa de mare1699.751600148.62460093.1
CSM RE8040-HUEApa ultra pura89540037.2900034.1
CSM RE8040-HUE440Apa ultra pura899.544040.91000037.9
CSM RE8040-ULApa ultra pura899.540037.21000037.9
CSM RE8040-UL440Apa ultra pura899.544040.91100041.6
CSM UE1810Ultrafiltrare2000.8
CSM UE1812Ultrafiltrare2500.9
CSM UE2010Ultrafiltrare4501.7
CSM UE4040-PFUltrafiltrare4757.0350013.2
CSM UE8040-PFUltrafiltrare840037.21400053.0
CSM UE8040-ES6Ultrafiltrare840037.2720027.3

Vrei sa afli mai multe detalii sau ai nevoie de o oferta personalizata, 

ia legatura cu unul din specialistii nostri.