Osmoză medicală

Tratare completa a apei pentru aplicatii de dializa

Dializa este formata din 99% apa. Prin urmare, apa joaca un rol central in tratamentul dializei. Sangele unui pacient cu dializa este purificat anual cu pana la 25.000 litri de dializa. Sistemul nostru holistic asigura o utilizare responsabila si eficienta a apei.

Unitate centrala de osmoza inversa cu o singura treapta

Hercopurul nostru de inalta calitate inverseaza solutiile sistemului de osmoza pentru centrul tau de dializa combina tehnologia avansata cu cele mai inalte standarde de siguranta. Controlerul bazat pe consum cu recirculare concentrat si permeat poate reduce cheltuielile anuale ale consumului de apa la jumatate, comparativ cu un sistem comun!
Cea mai inalta siguranta posibila in monitorizarea calitatii produsului si a produsului este obtinuta datorita redundantei tuturor indicatoarelor de masurare a calitatii.
Doua computere independente, care isi monitorizeaza reciproc performanta, controleaza calitatea apei pure. Un control suplimentar de urgenta garanteaza functionarea continua a unitatii, chiar si in cazul unei defectiuni electronice. Sistemul nostru de detectare a scurgerilor, precum si monitorizarea si controlul de la distanta faciliteaza siguranta operationala perfecta si garanteaza servicii low-cost.

 • Tehnologie avansata cu cele mai inalte standarde de siguranta
 • Otel inoxidabil, sudat orbial
 • Depozitele sunt evitate prin aranjarea in serie a elementelor cu membrana subtire
 • Proiectare fara zone moarte
 • Intervale de operare complet automate si selectabile liber
 • Dezinfectare automata
 • Este posibila intretinerea de la distanta
Dializa-1-stagiu.jpg
Dializa-2-stagii.jpg

Unitate centrala de osmoza inversa cu doua trepte de filtrare

Siguranta optima si maxima operationala este obtinuta folosind un sistem de osmoza inversa cu doua treceri hercopur. Proiectarea corespunde cu cea a unitatii noastre de trecere unica, dar sistemul twin pass are doua unitati de osmoza inversa plasate in serie. Acest lucru nu va garanta numai apa pura de cea mai inalta calitate prin tehnologia de trecere dubla, ci si cea mai inalta siguranta in exploatare, deoarece ambele unitati pot fi, de asemenea, operate in mod independent, fara timp de oprire.

 • Cea mai mare siguranta operationala prin redundanta completa
 • Otel inoxidabil, sudat orbital
 • Cea mai inalta calitate a apei pure
 • Depozitele sunt evitate prin aranjarea in serie a elementelor cu membrana subtire
 • Proiectare fara zone moarte
 • Intervale de operare complet automate si selectabile liber
 • Dezinfectare automata
 • Este posibila intretinerea de la distanta

Unitate de osmoza inversa dezinfectabila de caldura

O calitate constanta a apei poate fi garantata numai daca intregul circuit al apei, precum si unitatea de osmoza inversa sunt dezinfectate la intervale regulate. Spre deosebire de sistemele obisnuite, sistemele Herco sunt proiectate intr-un mod care sa permita dezinfectia termica a fiecarei componente, inclusiv unitatea de osmoza inversa hercopur cu elementele sale de membrana, bucla si liniile de alimentare a masinii (sistem de conectare cu dublu furtun). Acest lucru garanteaza ca niciun microorganism din piese de circuit care nu este dezinfectat nu se poate raspandi in sistem.

Dializa-cu-dezinfectie.jpg
Panou-single-station-1.jpg

Panou de alimentare unic

Componentele de inalta calitate proiectate elegant in culoarea aleasa, precum si alimentarea electrica cu fir gata pentru fiecare pat sunt caracteristici ale panourilor de alimentare cu un singur suport Herco.
Important pentru siguranta operationala: Capacul frontal al panoului poate fi indepartat in timpul dializei fara a intrerupe alimentarea cu lichid. Astfel, furtunul oricarui panou de suport poate fi verificat daca exista scurgeri in timpul dializei. Folosim cuplaje cu eliberare rapida cu o inclinare descendenta de 30 ° pentru a impiedica concentrarea cristalizata sa mearga in spatele capacului.
Panourile de alimentare sunt adecvate pentru montarea pe suprafata sau la fata.

Panou dublu de alimentare

Componentele de inalta calitate, proiectate elegant, in culoarea aleasa, precum si alimentarea electrica gata cu fir pentru doua paturi sunt caracteristici ale panourilor duble de alimentare Herco.
Important pentru siguranta operationala: Capacul frontal al panoului poate fi indepartat in timpul dializei fara a intrerupe alimentarea cu lichid. Astfel, furtunul oricarui panou de suport poate fi verificat daca exista scurgeri in timpul dializei. Folosim cuplaje cu eliberare rapida cu o inclinare descendenta de 30 ° pentru a impiedica concentrarea cristalizata sa mearga in spatele capacului. Panourile de alimentare sunt adecvate pentru montarea pe suprafata sau la fata.

Furnizarea panoului media fara zone moarte

Sistemele conventionale utilizeaza linii fara punct pentru a furniza instalatia de dializa. In timpul perioadelor de oprire, apa stagneaza in liniile de fundal ale acestor unitati la temperatura camerei. Cu cat timpul de oprire este mai lung, cu atat este mai mare riscul de contaminare cu microorganisme. Clatirea extinsa este necesara pentru a ajuta la eliminarea acestor depozite nesanatoase.
Siguranta prin prevenire este garantata cu sistemul Herco de conectare cu dublu furtun care poate fi dezinfectat termic. Chiar daca masina de dializa nu functioneaza sau este separata de bucla, furtunul de alimentare este inca conectat la sistem si apa trece constant prin ea.

Ori de cate ori apa sta in sistem, poate aparea cresterea bacteriilor si formarea biofilmului. Deosebit de riscante sunt liniile de cioturi utilizate ca furnizori de masini de dializa. Consecinta pentru pacienti poate fi reactii acute sau cronice, cum ar fi febra, frisoane, dureri de cap si daune provocate de endotoxina pentru sanatate.

Bucla fara zone moarte

Bucla de dializa fara zone moarte este realizata din plastic sau otel inoxidabil. Conductele interminabile din plastic sunt asezate cu curbe blande prin colturile camerelor. Un avantaj al conductei interminabile este prevenirea zonelor moarte rezultate din conectarea coatelor. In plus, pierderea de energie cu conducte de plastic in timpul dezinfectarii caldurii este foarte mica, datorita conductivitatii termice scazute a materialului. Conductele din otel inoxidabil sunt lustruite cu rugozitate superficiala mica. Coturile sunt unite prin sudare orbitala pentru a garanta o conexiune lina fara zone moarte.

Apa stagnanta din sistem poate provoca cresterea microorganismelor si formarea de biofilm. Sistemele Herco fara zone moarte nu au apa stagnanta, protejand astfel sanatatea pacientilor dumneavoastra.

Vrei sa afli mai multe detalii sau ai nevoie de o oferta personalizata, ia legatura cu unul din specialistii nostri.