Filtre sedimente

Model Big Blue

Carcasele sunt confectionate din plastic de inalta rezistenta si au supapa de aerisire/depresurizare. Cartusul filtrant este confectionat din fibre de polipropilena, rezistent la substantele chimice si colonii bacteriene. Cartusul lucreaza ca un filtru de adancime, retinand sedimentele in porii din tot volumul sau.

Elimina solide in suspensie: nisip, namol, rugina, polen, praful de carbune si alte sedimente de dimensiuni chiar si mai mici de 5 microni sau 1 micron. Pe masura ce se incarca cu sedimente dimensiunile porilor se micsoreaza si astfel sedimente cu dimensiuni mai reduse sunt oprite. Pentru a mari eficienta se poate folosi montarea in paralel a carcaselor.

Durata de viata a cartuselor: 6 luni sau 12000 litri (poate varia in functie de gradul de utilizare si de calitatea apei, se recomanda schimbarea cartuselor atunci cand diferenta de presiune, in sarcina, este de 0.5-1 bar)

Filtre-sedimente.jpg
Filtre-sedimente-2.jpg

HYDRA

O gamă de filtre cu auto-curățare, cu soluții inovatoare pentru eficiența operațiunilor de curățare automată, datorită unui sistem de spălare spate nou conceput într-un contra-curent care oferă cea mai mare îndepărtare a particulelor din cartușul filtrant.

Filtre-sedimente-3.png

Vrei sa afli mai multe detalii sau ai nevoie de o oferta personalizata, ia legatura cu unul din specialistii nostri.